Avís legal i Política de privacitat

Avís legal

Benvingut a la pàgina WEB de APRIS GESTIÓ TÈCNICA DE SERVEIS S.L.

A continuació, li exposem les condicions d’ús de la pàgina WEB. La navegació per aquesta pàgina WEB li atorga el rol d’usuari da la mateixa i, per tant accepta les clàusules detallades en aquest document.

IDENTIFICACIÓ

Amb conformitat amb el que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de Serveis de Societat de la Informació i Comerç Electrònic, se informa que www.apris.cat es un domini de l’empresa APRIS GESTIÓ TÈCNICA DE SERVEIS S.L. amb domicili social a C/Joaquim Maria Masramon i Ventós 2, 17003 GIRONA i amb telèfon 972911589

La societat es denomina APRIS GESTIÓ TÈCNICA DE SERVEIS S.L. amb CIF: B55148357 que figura inscrita en el Registre Mercantil de GIRONA Volum 2725 Foli 86 Full GI-48.571

NORMES D’UTILITZACIÓ

L’ usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit d’aquesta WEB així com dels continguts i dels serveis, de conformitat amb la legislació aplicable a cada moment, la moral i els bons costums generalment acceptades i d’ordre públic.

Queda prohibit realitzar, per tant, qualsevol acció que pugui provocar alteracions dels continguts d’aquesta WEB o un mal funcionament de la mateixa, inclòs la introducció d’un virus o similar.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Les pàgines de la WEB i la informació o els elements que contenen, inclòs textos, documents, fotografies, dibuixos, que representin gràfiques, base de dades, vídeos i també logotips, marques, noms comercials o altres signes distintius, estan protegits pels drets de propietat intel·lectual o industrial, dels quals APRIS GESTIÓ TÈCNICA DE SERVEIS S.L. es titular o amb llicencies llegítimes.

Queda prohibida qualsevol modalitat d’explotació, inclòs qualsevol tipus de reproducció, o distribució, cessió a tercers, comunicació pública i transformació, a través de qualsevol tipus de suport i mitjà, sense l’autorització prèvia i expressa.

RESPONSABILITAT

La nostra intenció és oferir un lloc web que ofereix una operació contínua i de qualitat.

De tota manera, us informem que no podem garantir l’accés continuat, i que es poden trobar amb interrupcions o parades per factors o circumstàncies fora del nostre control.

APRIS GESTIÓ TÈCNICA DE SERVEIS S.L. no és responsable de la informació i altres continguts integrats en espais o pàgines Web de tercers accessibles mitjançant enllaços, hipervincles o links.

APRIS GESTIÓ TÈCNICA DE SERVEIS S.L. no és responsable per qualsevol dany que pugui sorgir, entre d’altres, de:

  • Interferències, interrupcions, fallades, omissions, avaries telefòniques, retards, bloquejos o desconnexions en el funcionament del sistema electrònic, motivat per deficiències, sobrecàrregues i errors en les línies de telecomunicacions i xarxes

  • Intromissions mitjançant l’ús de programes maliciosos de qualsevol mena i a través de qualsevol mitjà de comunicació.

  • Ús indegut o inadequat d’aquesta WEB.

  • Errors produïts per un mal funcionament del navegador o pel ús de versions no actualitzades del mateix.

L’usuari, en cas de danys causats per un ús il·lícit o inadequat d’aquesta WEB, poden ser reclamats per danys i prejudicis.

A més, l’usuari respondrà per danys i perjudicis, que es deriva de l’ús de “robots”, “Aranyes”,… o eines similars utilitzades per recollir o extreure dades o qualsevol altra acció en la seva part que imposin un càrrega per fer disminuir el funcionament de la WEB.

LEGISLACIÓ

Qualsevol controvèrsia que sorgeixi de o en relació amb l’ús del lloc web estaran subjectes a la jurisdicció no exclusiva dels tribunals o jutjats espanyols.

Política de privacitat

Àmbit de la política de protecció de dades personal

Aquesta política de protecció de dades de caràcter personal cobreix qualsevol tractament de dades que pot succeir quan es navego o interactuï a través de qualsevol de les nostres pàgines web o les xarxes socials en què es pot presentar (Facebook, Twitter, Instagram, etc..).

També s’aplicarà a qualsevol procediment intern de l’empresa que requereix la recollida de dades, ja sigui en forma de document , imatge o qualsevol altre sistema.

En qualsevol d’aquests mitjans, pot consultar informació i en alguns casos emplenar formularis, contestar enquestes, participar en concursos, consultar, enviar fotos, comentaris, etc… i, per tant, proporcionar Informació de les dades personals. Tots els tractaments estan subjectes a la nostra política de privacitat

Qui es el responsable del Tractament de les seves dades personals?

En compliment de les disposicions del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, us informem que les dades personals que facilitades seran tractades per APRIS GESTIÓ TÈCNICA DE SERVEIS S.L. amb domicili social C/Joaquim Maria Masramon i Ventós 2 GIRONA 17003 CIF B55148357 Correu Electrònic info@apris.cat

Quines dades personals es recullen i el seu propòsit?

Detallem, les dades personals que aconsegueix, així com les seves finalitats

Apartat

Dades

Finalitat i legitimació

Destinataris

Formulari de contacto WEB

Nom i mail

Respondre a la pregunta. Legitimat per la seva petició prèvia.

Enviament d’informació legitimat pel seu consentiment

La nostra empresa

Per quina raó utilitzarem les seves dades personals?

A continuació expliquem la base legal que permet tractar les seves dades personals.

1. – En compliment d’una relació contractual.

2. – Quan ens doneu el vostre consentiment.

3.- Per a l’interès legítim de APRIS GESTIÓ TÈCNICA DE SERVEIS S.L. per mostrar serveis, productes i iniciatives que poden interessar.

4.- Compliment de les obligacions imposades per la llei.

Pot revocar el seu consentiment en qualsevol moment a la següent adreça: info@apris.cat

Dades no pertinents

APRIS GESTIÓ TÈCNICA DE SERVEIS S.L. adverteix a l’usuari que, excepte l’existència d’una representació de persona jurídica, cap usuari pot utilitzar la identitat d’una altra persona i comunicar les seves dades personals, de manera que l’usuari només pot facilitar dades personals relatives a la pròpia identitat i que són adients, pertinents, actual, exactes i certes

Quant de temps es mantindrà les seves dades?

APRIS GESTIÓ TÈCNICA DE SERVEIS S.L. Desa les seves dades personals, mentre és necessari per a la finalitat per la qual es recopilen. Si hi ha alguna directriu es detallarà en l’apartat que correspongui.

A qui comunicarem les seves dades?

APRIS GESTIÓ TÈCNICA DE SERVEIS S.L. només cedirà les seves dades en els serveis que s’indica i en els casos previstos per una llei.

No es realitzarà cap transferències internacionals de les seves dades personals.

En el cas de les xarxes socials, tota la informació i continguts publicats per l’usuari serà l’objecte de la comunicació i compartida amb la resta d’usuaris que consultin aquesta xarxa social, per la naturalesa del servei.

Mesures de seguretat

APRIS GESTIÓ TÈCNICA DE SERVEIS S.L. assegura l’absoluta confidencialitat i privacitat de les dades personals recollides i per tant, han adoptat mesures de seguretat essencials per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat i garantir la seva integritat i seguretat.

L’usuari es compromet a fer un ús diligent i no per fer a la disposició de tercers del seu nom d’usuari i contrasenya, així mateix es compromet a posar a disposició de l’empresa a qualsevol, robatori, pèrdua o risc d’accés de tercers a l’usuari.

Quins són els seus drets quan que ens faciliti les seves dades personals?

Dret

Contingut

Canal de atenció

Accessos

Podrà consultar les seves dades personals gestionades per APRIS GESTIÓ TÈCNICA DE SERVEIS S.L.

info@apris.cat

Rectificació

Podrà modificar les seves dades personals quan siguin inexactes.

Supressió

Podrà sol·licitar la eliminació de les seves dades personals

Oposició

Podrà sol·licitar que no es tractin les seves dades personals.

Limitació del tractament

Pots sol·licitar la limitació per al tractament de les seves dades en els casos següents:

-Mentre el repte de l’exactitud de les dades de comprovació

-Quan APRIS GESTIÓ TÈCNICA DE SERVEIS S.L. no necessita tractar les seves dades, però necessiten per a l’exercici o la defensa de les reivindicacions..

Portabilitat

Vostè pot rebre en format electrònic de les dades que ens heu facilitat en format electrònic

iglesiesassociats